Entreprenadmaskiner

ECU-Optimering

Våra optimeringar bevisas gång på gång som pålitliga och effektiva. Även om vi kan erbjuda otroliga vinster i kraft och vridmoment, tror vi också på säker och förnuftig inställning - det är därför våra kunder återkommer gång på gång.

Vi erbjuder livstidsgaranti mot eventuella programfel, dessutom säkerhetskopieras alla originalfiler på en dedikerad server så att fordonet kan återställas till det ursprungliga formatet när som helst i framtiden.

Innan vi utför en omplacering utför vi alltid en fullständig diagnostisk hälsokontroll för att säkerställa att fordonet är i rätt hälsotillstånd och inga aktuella motorproblem finns. Vi tror att körbarhet och pålitlighet är lika viktigt som prestanda och därför kan du vara säker på att ditt fordon är i säkra händer när du väljer att ställa in med DieselTech.

 

Bränsleekonomi

Alltmer populärt med stigande bränslepriser kan vi kalibrera om ECU-data för att förbättra bränsleeffektiviteten. Ökningen av vridmomentet möjliggör mindre växlingar och gaspedalrörelser, vilket resulterar i förbättrad MPG och körbarhet.

 

Steg 1-inställning

Designad för ett standard och omodifierat fordon utan hårdvaruuppgraderingar. En steg 1-omställning ökar kraft och vridmoment samtidigt som bränsleeffektiviteten förbättras. Tar bort platta fläckar och ger en mer responsiv enhet utan att kompromissa med tillförlitligheten.

 

Steg 2 Stämning

Större ökning av kraft och vridmoment än en steg 1-ombildning, effektiviteten kommer fortfarande att förbättras men inte lika dramatiskt som en steg 1-melodi. Ofta krävs hårdvaruuppgraderingar innan en Stage 2 Remap kan tillämpas. Tar bort platta fläckar och ger en mer responsiv enhet utan att kompromissa med tillförlitligheten.

 

Steg 3 och ovan

Uppgraderad hårdvara kommer att krävas, de många hårdvarutilläggen kräver en helt skräddarsydd omformning på vår rullande väg där parametrar kan övervakas på ett säkert och tillförlitligt sätt. Det finns undantag från detta, där steg 3 och högre utveckling redan har genomförts på ditt specifika fordon. Kontakta oss med din specifikationslista så kan vi erbjuda en anpassad offert och ge råd om nödvändiga hårdvaruuppgraderingar.