g

Lorem ipsum dolor sit amet, consec a tetur adipisicing elit, sed do eiusmods tempor incididunt ut labore et

 

DPF-borttagning / radering

DPF-borttagning / radering

Att ta bort DPF från ett fordon kan erbjuda en avsevärd ökning av både prestanda och effektivitet. Vårt erfarna team är helt engagerade i att hitta rätt DPF-borttagningslösning för dig och ditt fordon. Vi erbjuder livstidsgaranti mot eventuella DPF-fel.

DPF-borttagningstjänst

 

Borttagningsförfarandet

Vårt vanliga förfarande är att ta bort det interna filtret från avgassystemet och lämna det yttre höljet på plats. Proceduren börjar med att demontera avgassystemet från fordonet. Sedan skärs ett litet fönster i DPF-kapselns ovansida eller mot motsidan, det interna filtret tas sedan bort. Efter att ha tagit bort hela det inre filtret svetsas fönstret tillbaka på plats och DPF-kapseln och avgassystemet sätts tillbaka i fordonet. Vi utför endast programeringsdelen gällande borttagning av DPF.

 

När det fysiska filtret har tagits bort omprogrammeras ECU (Electronic Control Unit) (Remapped) och eventuella DPF-relaterade strukturer tas bort från fordonets programvara. Detta förhindrar att fordonet känner av det saknade filtret och förhindrar framtida DPF-regenerering och DPF-relaterade varningslampor. Detta är den viktigaste aspekten av borttagningsprocessen och det är viktigt att ECU omprogrammeras korrekt. När vi utför denna process kan vi också göra om ECU för bättre prestanda och bränsleeffektivitet, detta är normalt kostnadsfri med vår DPF-borttagningstjänst.

Att ta bort DPF från ditt fordon är inte bara en kostnadseffektiv lösning utan har också följande fördelar:

Ökad prestanda

Ökad effektivitet (MPG)

Mindre turbofördröjning

Lägre underhållskostnader

* Vår DPF-borttagningstjänst säljs endast för terrängbruk. Att ta bort en DPF gör ditt fordon nästan alltid olagligt för användning på allmän väg. Detta är inte juridisk rådgivning.