g

Lorem ipsum dolor sit amet, consec a tetur adipisicing elit, sed do eiusmods tempor incididunt ut labore et

 

Tjänster

Vad vi gör

DieselTech är ett företag som arbetar med motoroptimering baserat i Laholm i Halland men kan vi kör runt om i landet och utför alla av våra jobb ute hos kund.

initial image

AdBlue (SCR) borttagning

AdBlue är en kemisk vätska som används i Selective Catalytic Reduction (SCR) på dieselfordon för att minska NOx-nivåerna. AdBlue-vätskan (urea och avmineraliserat vatten) injiceras i avgassystemet strax före SCR-katalysatorn.

DPF-borttagning / radering

Att ta bort DPF från ett fordon kan erbjuda en avsevärd ökning av både prestanda och effektivitet. Vårt erfarna team är helt engagerade i att hitta rätt DPF-borttagningslösning för dig och ditt fordon. Vi erbjuder livstidsgaranti mot eventuella DPF-fel.


initial image
initial image

ECU-Optimering

Våra optimeringar bevisas gång på gång som pålitliga och effektiva. Även om vi kan erbjuda otroliga vinster i kraft och vridmoment, tror vi också på säker och förnuftig inställning – det är därför våra kunder återkommer gång på gång.

EGR-förbikoppling / borttagning / radering

Stränga utsläppsmål som fastställts av EU och andra statliga organ har tvingat fordonstillverkare att utveckla nya metoder för att förbättra utsläppen från ett fordon. En sådan utveckling är EGR-systemet (Exhaust Gas Recirculation).


initial image
initial image

Lantbruksmaskiner

Modern jordbruksteknik kräver optimal prestanda och effektivitet från maskiner. En motoroptimering kan ge enorma vinster i både kraft och vridmoment vilket i sin tur kan förbättra inte bara traktorns bränsleeffektivitet utan också förarens arbetseffektivitet.

Lastbil – HGV

Att sänka bränslekostnaderna och öka arbetseffektiviteten är en pågående kamp för de flesta åkerier. ECU Optimering är ett fantastiskt verktyg för att uppnå denna viktiga affärsaspekt.


initial image